forum.poeziya.org.ua forum.poeziya.org.ua
форум сайту "Поезія про Бога"

ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   ГрупиГрупи   ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

читала стихи...

Нова тема   Відповісти    forum.poeziya.org.ua -> Відгуки читачів
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
honey Julianna

ПовідомленняНаписане: понеділок січня 14, 2008 1:44 pm    Тема повідомлення: читала стихи... Відповісти цитуючи

Я была на твоем сайте - читала стихи... Не все,но читала... Господь действительно одарил тебя талантом писать стихи! Думаю ты благодаришь его за это!!!
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
admin
Site Admin

ПовідомленняНаписане: понеділок січня 14, 2008 1:49 pm    Тема повідомлення: Re: читала стихи... Відповісти цитуючи

honey Julianna написав:
Я была на твоем сайте - читала стихи... Не все,но читала... Господь действительно одарил тебя талантом писать стихи! Думаю ты благодаришь его за это!!!

Дякую за відгук, приємно чути що мої твори подобаються, що Божий талант не закопаний в землі Smile
Так, я виражаю подяку Господу тим, що пишу про Нього з кожним роком все більше і більше поетичних рядків! Вірші прославляють Бога та збудувають віру тіла Христового, яким є Церква.
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail Відвідати сайт учасника
honey Julianna

ПовідомленняНаписане: вівторок січня 15, 2008 4:24 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Прочитала твой стих "Який ти"... Впечатляет... Мне очень понравился!... такие толковые сравнения! Так держать!!! А можно мне при случае рассказать этот стих в собрании? Мне он так понравился!...
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
admin
Site Admin

ПовідомленняНаписане: вівторок січня 15, 2008 4:27 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

honey Julianna написав:
Прочитала твой стих "Який ти"... Впечатляет... Мне очень понравился!... такие толковые сравнения! Так держать!!! А можно мне при случае рассказать этот стих в собрании? Мне он так понравился!...

Звісно що вірш можна прочитати, для того він і писався Smile Для кого ж я пишу поезії як не для віруючих та не для церкви? Можеш брати будь-який твір із мого сайту http://www.poeziya.org.ua/ і читати у зібранні. Лише одне-єдине обмеження - не використовувати вірші в комерційних цілях Smile
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail Відвідати сайт учасника
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    forum.poeziya.org.ua -> Відгуки читачів Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Сторінка 1 з 1

Перейти до:  
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі