Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Людмила Гість
|
Написане: середа квітня 23, 2008 1:13 pm Тема повідомлення: дякую що не притаїв свій талант |
|
|
Мені дуже сподобалось, 2008 рік прочитала - переходжу до попередніх років, дякую що не притаїв свій талант, а ділишся з оточуючими. Напрямок ПРИТЧ - це щось (!), я вражена - дуже надихає, і давно не читала сучасної, актуальної, християнської поезії, змістовно. Людмила Мартін |
|
Догори |
|
|
admin Site Admin
|
Написане: середа квітня 23, 2008 1:54 pm Тема повідомлення: Re: дякую що не притаїв свій талант |
|
|
Людмила написав: | Мені дуже сподобалось, 2008 рік прочитала - переходжу до попередніх років, дякую що не притаїв свій талант, а ділишся з оточуючими. Напрямок ПРИТЧ - це щось (!), я вражена - дуже надихає, і давно не читала сучасної, актуальної, християнської поезії, змістовно. Людмила Мартін |
Дякую, Людмила, твої слова надихають більше і більше писати сучасної християнської поезії |
|
Догори |
|
|
|
|
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете голосувати у цьому форумі
|
|