forum.poeziya.org.ua forum.poeziya.org.ua
форум сайту "Поезія про Бога"

ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   ГрупиГрупи   ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

дякую що не притаїв свій талант

Нова тема   Відповісти    forum.poeziya.org.ua -> Відгуки читачів
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
Людмила
Гість

ПовідомленняНаписане: середа квітня 23, 2008 1:13 pm    Тема повідомлення: дякую що не притаїв свій талант Відповісти цитуючи

Мені дуже сподобалось, 2008 рік прочитала - переходжу до попередніх років, дякую що не притаїв свій талант, а ділишся з оточуючими. Напрямок ПРИТЧ - це щось (!), я вражена - дуже надихає, і давно не читала сучасної, актуальної, християнської поезії, змістовно. Людмила Мартін
Догори
admin
Site Admin

ПовідомленняНаписане: середа квітня 23, 2008 1:54 pm    Тема повідомлення: Re: дякую що не притаїв свій талант Відповісти цитуючи

Людмила написав:
Мені дуже сподобалось, 2008 рік прочитала - переходжу до попередніх років, дякую що не притаїв свій талант, а ділишся з оточуючими. Напрямок ПРИТЧ - це щось (!), я вражена - дуже надихає, і давно не читала сучасної, актуальної, християнської поезії, змістовно. Людмила Мартін

Дякую, Людмила, твої слова надихають більше і більше писати сучасної християнської поезії
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail Відвідати сайт учасника
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    forum.poeziya.org.ua -> Відгуки читачів Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Сторінка 1 з 1

Перейти до:  
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі