Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
admin Site Admin
|
Написане: п'ятниця квітня 11, 2008 8:46 am Тема повідомлення: християнська поезія |
|
|
Вітаю Віталій!
Ознайомився із твоїм сайтом і радію, що українська християнська поезія має своїх щирих прихильників і має майбутнє. Я сам, будучи автором україномовної поезії, працюючи у християнських засобах масової інформації, вболіваю за українське поетичне слово. Особливо хвилює посередність та недосконалість віршів, які зявляються в пресі або звучать у зібраннях.
З повагою Юрій Вавринюк
http://vavrynyuk.com.ua |
|
Догори |
|
|
admin Site Admin
|
Написане: п'ятниця квітня 11, 2008 8:48 am Тема повідомлення: |
|
|
Цитата: | Ознайомився із твоїм сайтом і радію, що українська християнська поезія має своїх щирих прихильників і має майбутнє. Я сам, будучи автором україномовної поезії, працюючи у християнських засобах масової інформації, вболіваю за українське поетичне слово. Особливо хвилює посередність та недосконалість віршів, які зявляються в пресі або звучать у зібраннях. |
Вітаю, Юрій!
Дякую за твоє небайдуже ставлення до християнської поезії. Я готовий з тобою до співпраці на цій ниві. Підійматимемо рівень разом. |
|
Догори |
|
|
|
|
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете голосувати у цьому форумі
|
|