Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Tanja Katrechko Гість
|
Написане: четвер грудня 27, 2007 1:36 pm Тема повідомлення: Прочитала деякі твої вірші |
|
|
Прочитала де-які твої вірші, (більше просто не встигла).... Що можу сказати, вірші чудові, хоча якщо чесно, мені сподобалися, але з де-якими я не зовсім згодна, наприклад той, що говорить про те, що сестри чекають на принців на білих конях.... не ображай, не всі...(не сприймай це близько до серця), я хочу сказати, що чекаю на чорного ворона на ослі, смішно, зато не так як всі.......
--Взагалом, ти молодець, виконуй Божу волю не дивлячись ні на що, в тебе чудово виходить, нехай Господь тебе рясно поблагословить!!!!!!!!! |
|
Догори |
|
|
admin Site Admin
|
Написане: четвер грудня 27, 2007 1:37 pm Тема повідомлення: Re: Tanja Katrechko |
|
|
Anonymous написав: | Прочитала де-які твої вірші, (більше просто не встигла).... Що можу сказати, вірші чудові, хоча якщо чесно, мені сподобалися, але з де-якими я не зовсім згодна, наприклад той, що говорить про те, що сестри чекають на принців на білих конях.... не ображай, не всі...(не сприймай це близько до серця), я хочу сказати, що чекаю на чорного ворона на ослі, смішно, зато не так як всі.......
--Взагалом, ти молодець, виконуй Божу волю не дивлячись ні на що, в тебе чудово виходить, нехай Господь тебе рясно поблагословить!!!!!!!!! |
Цінителька поезії небес!
За людство сам Христос благий воскрес.
Поезію Всевишній дав мені
Коли в житті важкі й скрутні мав дні.
Пишу правдиво, в крайність не впадаю,
Коней, служниць, братів всіх помічаю
О пані, я на вас не ображаюсь,
Самооцінка в нормі, сподіваюсь
А загалом простий собі юнак.
Люблю молитися Творцю, однак.
Потребу в Бозі завжди відчуваю,
У Біблії вчення благе шукаю
А тепер прозою...
Дякую, Таня, за відгук. Небагато кого цікавить поезія, тим більше християнська. Щодо "білих коней", знаєш 50% сестер подякували за той вірш, 50% - образилися. Але всі заміжні просили дати його їм, адже це актуальна тема для їх дітей. Служителі сказали що все в нормі, відхилень немає. Там показано не лише сестер, а і братів!!! Їх негативні сторони також висвітлено, тому все справедливо є і добре і погано одночасно в одній поезії для двох протилежних статей. |
|
Догори |
|
|
|
|
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете голосувати у цьому форумі
|
|