forum.poeziya.org.ua forum.poeziya.org.ua
форум сайту "Поезія про Бога"

ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   ГрупиГрупи   ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

Прочитала деякі твої вірші

Нова тема   Відповісти    forum.poeziya.org.ua -> Відгуки читачів
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
Tanja Katrechko
Гість

ПовідомленняНаписане: четвер грудня 27, 2007 1:36 pm    Тема повідомлення: Прочитала деякі твої вірші Відповісти цитуючи

Прочитала де-які твої вірші, (більше просто не встигла).... Що можу сказати, вірші чудові, хоча якщо чесно, мені сподобалися, але з де-якими я не зовсім згодна, наприклад той, що говорить про те, що сестри чекають на принців на білих конях.... не ображай, не всі...(не сприймай це близько до серця), я хочу сказати, що чекаю на чорного ворона на ослі, смішно, зато не так як всі.......
--Взагалом, ти молодець, виконуй Божу волю не дивлячись ні на що, в тебе чудово виходить, нехай Господь тебе рясно поблагословить!!!!!!!!!
Догори
admin
Site Admin

ПовідомленняНаписане: четвер грудня 27, 2007 1:37 pm    Тема повідомлення: Re: Tanja Katrechko Відповісти цитуючи

Anonymous написав:
Прочитала де-які твої вірші, (більше просто не встигла).... Що можу сказати, вірші чудові, хоча якщо чесно, мені сподобалися, але з де-якими я не зовсім згодна, наприклад той, що говорить про те, що сестри чекають на принців на білих конях.... не ображай, не всі...(не сприймай це близько до серця), я хочу сказати, що чекаю на чорного ворона на ослі, смішно, зато не так як всі.......
--Взагалом, ти молодець, виконуй Божу волю не дивлячись ні на що, в тебе чудово виходить, нехай Господь тебе рясно поблагословить!!!!!!!!!

Цінителька поезії небес!
За людство сам Христос благий воскрес.
Поезію Всевишній дав мені
Коли в житті важкі й скрутні мав дні.

Пишу правдиво, в крайність не впадаю,
Коней, служниць, братів всіх помічаю Smile
О пані, я на вас не ображаюсь,
Самооцінка в нормі, сподіваюсь Smile

А загалом простий собі юнак.
Люблю молитися Творцю, однак.
Потребу в Бозі завжди відчуваю,
У Біблії вчення благе шукаю Smile

А тепер прозою...
Дякую, Таня, за відгук. Небагато кого цікавить поезія, тим більше християнська. Щодо "білих коней", знаєш 50% сестер подякували за той вірш, 50% - образилися. Але всі заміжні просили дати його їм, адже це актуальна тема для їх дітей. Служителі сказали що все в нормі, відхилень немає. Surprised Там показано не лише сестер, а і братів!!! Їх негативні сторони також висвітлено, тому все справедливо є і добре і погано одночасно в одній поезії для двох протилежних статей.
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail Відвідати сайт учасника
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    forum.poeziya.org.ua -> Відгуки читачів Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Сторінка 1 з 1

Перейти до:  
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі