Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
honey Julianna
|
Написане: понеділок січня 14, 2008 1:44 pm Тема повідомлення: читала стихи... |
|
|
Я была на твоем сайте - читала стихи... Не все,но читала... Господь действительно одарил тебя талантом писать стихи! Думаю ты благодаришь его за это!!! |
|
Догори |
|
|
admin Site Admin
|
Написане: понеділок січня 14, 2008 1:49 pm Тема повідомлення: Re: читала стихи... |
|
|
honey Julianna написав: | Я была на твоем сайте - читала стихи... Не все,но читала... Господь действительно одарил тебя талантом писать стихи! Думаю ты благодаришь его за это!!! |
Дякую за відгук, приємно чути що мої твори подобаються, що Божий талант не закопаний в землі
Так, я виражаю подяку Господу тим, що пишу про Нього з кожним роком все більше і більше поетичних рядків! Вірші прославляють Бога та збудувають віру тіла Христового, яким є Церква. |
|
Догори |
|
|
honey Julianna
|
Написане: вівторок січня 15, 2008 4:24 pm Тема повідомлення: |
|
|
Прочитала твой стих "Який ти"... Впечатляет... Мне очень понравился!... такие толковые сравнения! Так держать!!! А можно мне при случае рассказать этот стих в собрании? Мне он так понравился!... |
|
Догори |
|
|
admin Site Admin
|
Написане: вівторок січня 15, 2008 4:27 pm Тема повідомлення: |
|
|
honey Julianna написав: | Прочитала твой стих "Який ти"... Впечатляет... Мне очень понравился!... такие толковые сравнения! Так держать!!! А можно мне при случае рассказать этот стих в собрании? Мне он так понравился!... |
Звісно що вірш можна прочитати, для того він і писався Для кого ж я пишу поезії як не для віруючих та не для церкви? Можеш брати будь-який твір із мого сайту http://www.poeziya.org.ua/ і читати у зібранні. Лише одне-єдине обмеження - не використовувати вірші в комерційних цілях |
|
Догори |
|
|
|